Guest From USS!

December 26, 2014 Friends, Livre Journal, Meja Makan

Tue, Dec 23rd 2014: YEAY, ada tamu spesial dari Singapore! It’s postcard from Sharon yang udah ditunggu hampir dua minggu. Sayang waktu postcard ini nyampe di rumah ngga ada orang yang nerima, jadi sama postman-nya ditinggalin gitu aja di halaman dan kena hujan, basah deh ­čÖü

1419507170214

20141223_161137

Nah kalo penasaran sama anak yang namanya Sharon, liat nih wajahnya.

Untitled-1

Thanks a bunch Sharon (and the postman)! Such a super-mood-booster after the tiring Tuesday. Ah ya, yang hobi traveling baca-baca blognya Sharon gih di sharontravelogue.com (and my culinary blog too here :P). See you on another post or another blog. Ciao!

Cheers,

One Reply to “Guest From USS!”

  1. Sharon Loh says:

    KYA KAMIJA!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there!

Hi there! Welcome to my blog! My name is Mirza Arfina, some of my friends call me Mija and you can call me that too. I work in mental health sector, a clinical psychologist if I may say. In counseling room, I listen to my clients stories. Here on my blog, I share mine.

Thank you for coming to this blog, hope you have a good day!

 

Cheers,

Categories